FERIELUKKET TIL OG MED 27 JULI. TLF. 40111922
Gera Biler / Reklamationsret
DBF

GERA BILER er en del af BrugtBilGarantiFonden
Alle brugtvognsforhandlere der er medlem af DBFU, har tilsluttet sig og bidrager alle til BrugtBilGarantiFonden. Det betyder, at du som forbruger får helt særlige garantier, når du køber bil hos et af vores medlemmer som fx GERA BILER.

Garantifonden sikrer dig mod reklamationer, skjult restgæld og manipulerede kilometertællere når du køber brugte biler gennem vores forhandlere. I disse tilfælde er du garanteret en erstatning. Hvis forhandleren ikke kan dække erstatningskravet, udbetaler fonden erstatninger til dig, såfremt der foreligger en endelig afgørelse i form af en dom eller retskendelse. Du undgår således at tabe penge, hvis du køber en brugt bil med reklamationer, restgæld eller en manipuleret kilometertæller. 

Restgældsgaranti
Vi garantere, at bilen er gældfri, da vi som bilforhandler altid hæfter for gammel restgæld ved videresalg. 

Kilometergaranti
GERA BILER tilbyder kilometergaranti som medlem af Dansk Bilforhandler Union. Alle medlemmer af DBFU garanterer at alle biler, hvor der er givet en kilometergaranti, rent faktisk kun har kørt det antal kilometer, der står på kilometertælleren. Det er din garanti for, hvor meget bilen er brugt, inden du køber den.

Reklamationsret
Vi følger naturligvis købelovens bestemmelser i forbindelse med salg af brugte biler.

Som udgangspunkt er alle varer solgt fra en erhvervsdrivende til en forbruger, omfattet af 24 mdr. reklamationsret som dækker fejl, der var til stede ved leveringstidspunktet og som sælger ikke meget specifikt og på skrift i slutsedlen har friholdt fra reklamationsretten.

De første 6 mdr. gælder formodningsreglen, hvilket betyder, at man formoder, at en given fejl var til stede på leveringstidspunktet. Sælger skal derfor i de første 6 mdr. efter leveringen, kunne bevise, at en fejl ikke var til stede på leveringstidspunktet.

Efter de første 6 mdr. overgår denne bevisbyrde til køber, hvilket betyder, at køber skal kunne bevise at en given fejl eller mangel, var til stede på leveringstidspunktet.

Reklamationsretten dækker altså kun fejl og mangler, som var til stede eller begyndte på leveringstidspunktet.

Reklamationsretten er en del af forbrugerlovgivningen og kan ikke fraviges.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte DBFU på mail info@dbfu.dk

Du kan også gå ind på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside www.forbrug.dk

Nyhed
Suzuki

Suzuki Celerio

Dualjet Club
Suzuki Celerio Dualjet Club