FERIELUKKET TIL OG MED 27 JULI. TLF. 40111922
Gera Biler / Finansiering

GERA BILER kan altid hjælpe dig med, at finde finansiering af din nye bil.

AL FINANS

Finansier din nye bil med et billån fra AL Finans. Vil du låne penge til din næste bil, så hjælper vi dig med et attraktivt lån tilpasset dig og din bil.

Derfor skal du vælge AL Finans

 • Hurtig svartid
 • Personlig rådgivning
 • Eksperter i billån

Hvem kan ansøge om et billån hos AL finans? 

Ønsker du at søge om et billån hos os, så er der nogle krav til dig, før du sender din ansøgning afsted. De er som følgende: 

 • Du skal have et gyldigt EU kørekort. 
 • Være bosiddende i Danmark.
 • Alle der har en god økonomi og ikke er registreret i RKI. 
 • Du kan enten søge et billån alene eller sammen med en anden (meddebitor).

Hos AL Finans kan du ansøge om et billån, uanset om du ønsker at købe en brugt eller ny bil. Du kan trygt og sikkert søge om et lån hos os. Hos AL Finans behøver du aldrig bekymre dig om skjulte gebyrer og renter, da vi giver dig fuld gennemsigtighed i hele låneprocessen.

Variabel rente
Dette valg er umiddelbart den billigste løsning. AL Finans følger Nationalbankens indskuds bevisrente. Det giver tryghed og sikrer dig langt mindre risiko for utidige renteændringer.

Fast rente
Med et fastforrentet lån ved du med sikkerhed, hvor meget dit afdrag er, og præcis hvornår du er færdig med lånet – uanset hvordan renten udvikler sig. 

Bevar dine lånemuligheder i banken

Finansierer du din bil gennem os bevarer du dine lånemuligheder i banken til andre ting. Undersøgelser af ”TÆNK” Penge og Privatøkonomi viser, at billån gennem forhandleren oftest er billigere end banken.

En del af Arbejdernes Landsbank

Vi er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank - danskernes foretrukne bank.

Ring 40111922 eller skriv for dialog omkring finansieringsforslag fra AL FINANS.


IKANO BANK

GERA BILER samarbejder med Ikano Bank og kan tilbyde et attraktiv Her&Nu Billån.

Læs mere om finansiering igennem Ikano Bank nedenfor og ansøg om en forhåndsgodkendelse.

 Dine fordele med et Her&Nu Billån

 • Lån op til 100.000 uden udbetaling
 • Renten er kun 0,92% pr. måned, årlig variabel debitorrente 11,6%.
 • Fleksibel tilbagebetaling, løbetid op til 84 mdr.
 • Du kan til enhver tid indfri lånet, uden ekstra omkostninger.
 • Du har råd Her & Nu, hvorfor vente til i morgen? 

Låneeksempel

Repræsentativt eksempel: Lånebeløb: kr. 50.000 over 7 år. Månedlig ydelse kr. 930 kr., samlede kreditomkostninger kr. 28.149, samlet tilbagebetaling kr. 78.149. Variabel debitorrente 11,6% - ÅOP 14,7%. Stiftelsesomkostninger kr. 2.250. Betalingsgebyr 35 kr./md. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.


RESURS BANK

Resurs Bank forhåndsgodkender dig til et bilkøb op til 300.000 kr. Du får et lånebevis som du kan bruge i alle landets bilforhandlere – uden undtagelse. 

Med lånebeviset i hånden kan du nemt handle den bil du ønsker. Når vi modtager underskrevet slutseddel, overfører vi pengene direkte til forhandleren, som dermed kan fokusere på at yde dig den bedst mulige service i dit bilkøb. bruge tid på at stille personlige spørgsmål til låneansøgning og godkendelse – alt dette klares her på 2-3 minutter, når du ansøger længere nede på denne side. 

Lånebeviset er en stregkode og et kontonummer som er gyldigt med det samme, og det koster dig ikke noget at have liggende - indtil du finder drømmebilen. Det er først når vi har udbetalt pengene til en bilforhandler, at lånet starter.

Nyhed
Suzuki

Suzuki Celerio

Dualjet Club
Suzuki Celerio Dualjet Club