Gera Biler / Om os
Gertforanbil

Om os

GERA BILER er en mindre men dynamisk brugtbilsforretning med stor erfaring fra branchen. Vi er beliggende på Industrivej 3, Knudlund i 8653 Them lige udenfor Silkeborg og 25 minutter fra afkørsel 56 Horsens ved E45.

GERA BILER er din leverandør af specialudvalgte brugte biler til konkurrencedygtige priser og høj kvalitet. Vi bestræber os på at holde vores faste omkostninger nede, hvilket kommer vores kunder til gode, da vi kan sikre dig en god handel til konkurrencedygtige priser.

Pålidelighed, tillid og tryghed er nøgleord for os i en bilhandel.

GERA BILER er stolte medlemmer af Dansk Bilforhandler Union og har derved tilsluttet sig og bidrager til BrugtBilGarantiFonden. Det betyder, at du som forbruger får helt særlige garantier, når du køber brugt bil hos GERA BILER. Garantifonden sikrer dig mod reklamationer, skjult restgæld og manipulerede kilometertællere, når du køber brugt bil gennem GERA BILER. 

Mød folkene bag GERA BILER

Gert Møller Jørgensen

Gert Møller Jørgensen har 47 års erfaring fra bilbranchen i Silkeborg, hvor han har været selvstændig siden 2011. Inden da har han bl.a. arbejdet hos følgende nyvognsforhandlere: Honda, Fiat, Alfa Romeo, Toyota og senest Mitsubishi. Trods de forskellige nyvognsforhandlere er et af Gerts speciale mærker Suzuki.

Gert Møller:
”Vi bestræber os på at behandle vores kunder, som vi gerne selv vil behandles.

Carl Sivert

Carl Sivert har også mange års erfaring fra bilbranchen. Her har han bl.a. igennem mange år drevet autoværksted i Knudlund. Carl har en stor interesse for veteranbiler samt restaurering her af, så Carl er altid klar på en bilsnak.

Samarbejdspartnere:

Vores detail biler gennemgår en omfattende og professionel klargøring – både mekanisk og kosmetisk.

Den kosmetiske klargøring udføres af en lokal klargøringsvirksomhed og den mekaniske gennemgang foregår hos Quickpoints autoværksted, samt Knudlund Autosupport - Automester. 

BrugtBilGarantiFonden og Dansk Bilforhandler Union

GERA BILER er medlem af Dansk Bilforhandler Union og BrugtBilGarantiFonden. For at være medlem af DBFU stilles der høje krav bl.a.

  • Medlemmer skal drive en økonomisk stabil forretning
  • Medlemmer skal overholde dansk lovgivning, herunder købelovens bestemmelser
  • Medlemmer skal følge DBFUs etiske retningslinjer for god forretningsskik

Når du vælger at købe en brugt bil hos en forhandler, er du som privatpersoner dækket af købeloven. DBFUs medlemmer er troværdige og kompetente forhandlere, som er din garanti for, at du bliver oplyst korrekt om dit køb og i sidste ende kører derfra i en velfungerende brugt bil.

TRYG

Vi har indgået en særlig aftale med Tryg, der sikre vores kunder et attraktivt forsikringstilbud.

 

Finansiering

Finansier din nye bil med et billån fra AL Finans. Vil du låne penge til din næste bil, så hjælper vi dig med et attraktivt lån tilpasset dig og din bil. Se mere her.

 

 

"Vi behandler vores kunder, som vi gerne selv vil behandles"

***** På Google

***** På Trustpilot

Nyhed
Suzuki

Suzuki Wagon R

SportsWagon R
Suzuki Wagon R SportsWagon R